Get Adobe Flash player

Wedstrijd 11

Donderdag kwam de nummer 2 de Mango`s op bezoek bij p0. Met 7.00 gemiddelde mocht p0 blij zijn met ieder puntje dat ze zouden halen.

Met Arie en Wim op een buitenland stage en Mike bij de vergadering van de kwakbollen zag de opstelling er als volgt uit:

1e single Dave vanaf de eerste pijl goed in de wedstrijd. De derde moest beslissing brengen en wist Dave in 21 darts binnen te halen.

2e single kwam Jos te voorschijn en liet ook een prima partij zien en wint zelfs 2-0

3e single Roy ook hij heeft er zichtbaar zin in en wint overtuigend 2-0

4e single Rik hij laat de laatste paar wedstrijden zien dat hij weer kan winnen en wil dat graag voortzetten. Heeft bij het finishen reken hulp gehad van Roy maar gooit daardoor wel 95 in twee darts uit.

De koppels worden het hele seizoen al matig gespeeld maar zou er dan toch een stunt in zitten??

1e koppel Jos/Dave wint 2-0
2e koppel Roy/Rik verliest nipt 1-2
3e koppel Jos/Dave wint 2-1
4e koppel wordt Roy gewisseld voor Nees the Bear Bos. Die laat zien dat hij de hele avond goed heeft opgelet hoe het moet en wint met Rik strak met 2-0

Dan de Bierronde p0 lijkt aardig leeg gespeeld en krijgt uit eindelijk nog wel kansen maar moet terrecht het punt en de biertjes aan de mango`s gunnen.

Al met al een onverwachte 7-2 overwinning waar iedereen een heel behoorlijk niveau wist te halen! Maar goed dat het nu winterstop is anders gingen ze denken dat ze konden darten